Predale - catalog prezentare
 Dale prefabricate pentru calea de rulare a tramvaileor urbane
 Grinzi prefabricate pentru constructii civile si industriale si pentru poduri
 Stalpi prefabricati pentru constructii civile si industriale
 Plansee, pereti, predale si panouri prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Scari prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Mixturi asfaltice certificate, Beton asfaltic turnat dur preparate in statia proprie de mixturi asfaltice
 Beton proaspat din clasele: C8/10 – C45/55 realizate in statia proprie de betoane
Despre noi Obictive Sectii de productie Contact
Noutati Cariere Galerie foto Opinia Dvs.
 
Sectii de productie
 
  Sectia prefabricate Nicolae Teclu: Elemente prefabricate plane: dale pentru calea de rulare a tramvaielor urbane, plansee, pereti, predale si scari interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale, elemente prefabricate tip “T” pentru executia peretilor despartitori la padocuri de agregate si depozite materiale granulare in spatii deschise sau acoperite.
             
 
  Sectia prefabricate Stadionul National „Lia Manoliu”: Elemente prefabricate speciale: Grinzi, stalpi, plansee, predale, tribune, scari utilizate pentru executia stadionului National „Lia Manoliu” din Bucuresti.
       
Realizarea grinzilor suport pentru tribune – Stadionul National „ Lia Manoliu“ - Bucuresti Grinzi suport pentru tribune Cofraj si armare tribune Tribune prefabricate
       
Cofraje si armare plansee Stalpi prefabricati pentru hale industriale Ginzi suport pentru tribune – Stadionul National „Lia Manoliu“, Bucuresti Scari prefabricate
 
  Statia de betoane: echipata cu o statie de tip ELBA 90 complet automatizata, avand capacitatea de 90 mc/ora si centrala termica proprie fiind capabila sa lucreze atat pe durata sezonului cald cat si pe durata iernii. Reţetele de beton oferite sunt in gama C8/10 pana la C45/55 inclusiv si sunt elaborate de Laboratorare de specialitate din Germania si din Romania, autorizate ISC. Toate retetele de beton oferite sunt preparate cu aditivi plastifianti, superplastifianti, intarzietori de priza, acceleratori de priza si alte substante de modificare a proprietatilor betonului astfel incat sa raspunda perfect cerintelor tehnice si tehnologice ale aplicatiilor clientilor. Retetele preparate sunt livrate cu certificat de conformitate, bon de livrare si alte documente solicitate de legislatia in vigoare.
   
Statia de betoane tip ELBA 90 Padocurile de agregate
 
   Laboratorul de betoane autorizat ISC ca laborator de gradul II, autorizatie nr. 1645/15.12.2008. Laboratorul poate executa toate incercarile pe betoane si materiale pentru producerea betoanelor atat pentru propriile necesitati cat si pentru clienti.

   Statie de mixturi asfaltice: echipata cu o statie de tip Benninghoven TBA 200, complet automatizata, avand capacitatea de 200 tone asfalt/ora. Reţetele de mixturi oferite sunt elaborate de laboratoare de specialitate din Romania si sunt certificate de ICECON Cert. Statia este
capabila sa realizeze si mixtura de tip asfalt turnat dur utilizata acolo unde accesul mijloacelor de compactare este limitat sau acolo unde tehnologia impune utilizarea acestui tip de mixtura. La livrare, toate mixturile asflatice sunt insotite de Declaratia de conformitate, bonul de livrare si
de alte documente solicitate de legislatia in vigoare. Pentru atestarea performantelor mixturilor asfaltice si pentru verificarea permanenta a conditiilor de calitate, Statia dispune de laborator propriu, autorizat ISC, care poate efectua toate incercarile de laborator pentru mixturi asfaltice si materialele componente.

   Sectia cofraje: executa cofrajele necesare productiei de prefabricate
 
   Sectia fasonare otel beton: dotata cu o masina automata de fasonat tip Progres avand capacitatea de 3 tone/ora si posibilitatea de fasonare pana la diametrul de 12 mm inclusiv. Pentru diametre mai mari 14 – 32 mm se utilizeaza doua masini semiautomate.
 
DESPRE NOI | OBIECTIVE | SECTII PRODUCTIE | CONTACT  
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 MAX BOEGL PREFABRICATE. Toate drepturile rezervate