Predale - catalog prezentare
 Dale prefabricate pentru calea de rulare a tramvaileor urbane
 Grinzi prefabricate pentru constructii civile si industriale si pentru poduri
 Stalpi prefabricati pentru constructii civile si industriale
 Plansee, pereti, predale si panouri prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Scari prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Mixturi asfaltice certificate, Beton asfaltic turnat dur preparate in statia proprie de mixturi asfaltice
 Beton proaspat din clasele: C8/10 – C45/55 realizate in statia proprie de betoane
Despre noi Obictive Sectii de productie Contact
Noutati Cariere Galerie foto Opinia Dvs.
 
Predale - catalog prezentare
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
 
Elemente planseu – netensionate sau pretensionate

Livrare rapida – montare cu precizie

    Elementele prefabricate de planseu, fie ca sunt netensionate sau pretensionate, s-au impus in prezent in constructia moderna de locuinte. Acestea au inlocuit aproape in totalitate metoda cofrarii pe santier a planseelor; montarea elementelor de mari dimensiuni, cu turnare ulterioara, fiind metoda cea mai rapida si economica de realizare a planseelor.
    Prin dimensionarea statica si respectarea dimensiunilor in unitatile noastre multifunctionale de productie, oferim solutii individuale pentru obiectivele dvs. complexe de constructii.
     Parcul nostru propriu de mijloace de transport si utilaje ne ajuta sa ne indeplinim la timp sarcinile stabilite impreuna cu dvs. inalta precizie a elementelor noastre prefabricate, montarea simpla pe santier si desfasurarea fara probleme a lucrarilor, va ajuta pe dvs., ca firma constructoare, sa economisiti atat spatiu de depozitare pe santier, cat si eforturi logistice.
 
 
 
Treptele si elementele speciale prefabricate asigura desfasurarea fara probleme a lucrarilor de constructie.
   
Elemente speciale

Solicitarile speciale sunt specialitatea noastra

    Datorita productiei proprii de cofraje in cadrul consortiului de firme Max Boegl, nu exista restrictii in ceea ce priveste productia de elemente prefabricate masive.
    Solicitarilor individuale le raspundem cu solutii personalizate, adaptate cerintelor dvs., indiferent daca este vorba de scari in linie dreapta sau elicoidale, balcoane, lucarne, capace sau puturi de lift. Toate elementele prefabricate sunt proiectate in birourile noastre proprii de proiectare, cu ajutorul celor mai noi solutii IT.
    Spatiile suficiente de depozitare permit productia aniticipata, asigurand astfel livrarea la termen. Cu ajutorul robotilor moderni pentru cofraje, cu comanda CNC, se realizeaza cofraje la dimensiuni precise, care apoi sunt asamblate corespunzator pe santier de echipele noastre de montaj.
 

Peretii masivi si peretii dubli


    La fel ca si in cazul elementelor de planseu, si in ceea ce priveste elementele prefabricate masive exista in cadrul firmei Max Boegl Prefabricate S.R.L. o echipa de constructori care se ocupa de consiliere si proiectare. Peretii masivi si peretii dubli se completeaza reciproc.
    Datorita golului in cazul peretilor dubli, este posibila si realizarea proiectelor de constructii foarte complexe din punct de vedere static. Acestia sunt solutia ideala atat pentru constructia de locuinte, cat si in constructiile industriale.

    Elemente incorporate, cum sunt instalatiile electrice, ramele ferestrelor sau tocurile usilor, pot fi montate la solicitarea dvs. in fabricile noastre cu aceeasi precizie ca si executarea rosturilor si breselor.
    Acest lucru garanteaza pe de o parte respectarea dimensiunilor atat in ceea ce priveste elementul prefabricat in sine, cat si piesele incorporate, iar pe de alta parte proiectarea si realizarea cu usurinta a montajului elementului prefabricat. Pregatirea ideala pe santier si livrarea la termen a elementelor noastre va garanteaza derularea rapida si eficienta a proiectului.
 
Solutia ideala pentru beciuri si fatade: peretii masivi si peretii dubli de la Max Boegl Prefabricate S.R.L.
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
DESPRE NOI | OBIECTIVE | SECTII PRODUCTIE | CONTACT  
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 MAX BOEGL PREFABRICATE. Toate drepturile rezervate