Predale - catalog prezentare
 Dale prefabricate pentru calea de rulare a tramvaileor urbane
 Grinzi prefabricate pentru constructii civile si industriale si pentru poduri
 Stalpi prefabricati pentru constructii civile si industriale
 Plansee, pereti, predale si panouri prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Scari prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Mixturi asfaltice certificate, Beton asfaltic turnat dur preparate in statia proprie de mixturi asfaltice
 Beton proaspat din clasele: C8/10 – C45/55 realizate in statia proprie de betoane
Despre noi Obictive Sectii de productie Contact
Noutati Cariere Galerie foto Opinia Dvs.
 
Predale - catalog prezentare
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
 
Armarea peste rosturi
    Peste rosturile dintre elemente filigran (predale) se monteaza la imbinari fie fasii din plase sudate din otel beton fie bare individuale. Dimensiunea armaturii este indicata in planul de pozare. Armatura de imbinare trebuie sa se petreaca deasupra imbinarii placilor cu minim marimea indicata in planul de pozare (figura 8).

Armatura suplimentara pe elementele filigran (predale)
    Orientarea este inclusa in planul de pozare. O armatura suplimentara, de regula este prevazuta in cazul inlocuirilor, placilor tensionate in cruce, si altele. Armatura superioara a planseului se va prelua dintrun plan de armare separat. Ea se impune ca armatura suplimentara la planseele continue (fig.7), la placile in consola etc.
 
 
Curatarea suprafetelor elementelor filigran (predale)
    Daca suprafata elementelor este murdara aceasta trebuie curatata, deoarece numai atunci se poate realiza imbinarea necesara intre elementele prefabricate si betonul monolit.

Pregatirea pentru betonare
    Inainte de a turna betonul monolit, se va verifica, daca:
- S-au pozat corect elementele filigran
- Elementele filigran sunt sustinute corect si sunt orizontale
- Elementele filigran nu prezinta diferente de inaltime la imbinari pe intreaga lungime a rostului la vederea de jos
- Este montata armatura peste imbinarile predalelor, armatura suplimentara, precum si conductele instalatiilor; daca este nevoie, inginerul de structura responsabil, trebuie sa receptioneze armarea inainte de betonare.

Betonarea
    Betonul trebuie turnat la calitatea si consistenta prescrisa, intr-o singura faza de lucru si trebuie compactat. Amatura nu poate sa fie deplasata la betonare sau sa iasa pe dedesubt. in plus, in timpul betonarii se va verifica de jos, ca imbinarile placilor sa se afle la aceeasi inaltime. Pentru a evita eventuale deteriorari prin suprasolicitare, betonul monolit se va aplica uniform fara a forma gramezi, resp. el se va distribui uniform (este posibila o incarcare suplimentara . 1,5 kN/m2 sau . 1,5 kN pentru fiecare grinda cu zabrele).

Tratarea ulterioara a vederii de jos
    Vederea de jos a elementelor este plana. Daca elementele nu s-au pozat prea aproape unul de celalalt, prin rosturi se poate scurge pasta de ciment. Din acest motiv, rosturile si racordurile la perete trebuie finisate dupa betonare.

Indepartarea suporturilor de montaj
    Suportul de montaj se poate indeparta abia atunci cand betonul s-a intarit suficient. Se vor lua in considerare hotararile DIN 1045.
 
 
Elemente prefabricate din beton pentru constructia de locuinte

Max Boegl Prefabricate S.R.L. – partenerul dvs. de incredere pentru elemente prefabricate din beton

    Nu ne mai putem imagina constructia moderna de locuinte fara elemente prefabricate din beton, in special din cauza timpului de constructie redus, dar si a avantajelor financiare, pe care acestea le aduc. Utilizate in mod constient, elementele prefabricate de constructie si cele pentru fatade contribuie la o arhitectura plina de fantezie. Max Boegl produce de decenii elemente prefabricate de cea mai buna calitate, care corespund celor mai inalte cerinte in domeniul constructiei de locuinte. Constructorii si dezvoltatorii imobiliari beneficiaza in egala masura de know-howul si de calitatea ridicata a produselor noastre.
    Produse in totalitate in mod automat si in cantitati mari, elementele de planseu, peretii cu goluri si peretii masivi, precum si elementele speciale raman produse individuale, care corespund cerintelor actuale din domeniul constructiilor. Profitati pentru realizarea proiectelor dvs. de avantajele economice oferite de productia noastra in serie, de standardele inalte de calitate si de serviciile complete si competente oferite de inginerii si tehnicienii nostri de specialitate – de la consiliere si proiectare, la calcule statice si productie, pana la livrare si montare in conformitate cu planurile proprii de montaj.
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
DESPRE NOI | OBIECTIVE | SECTII PRODUCTIE | CONTACT  
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 MAX BOEGL PREFABRICATE. Toate drepturile rezervate