Predale - catalog prezentare
 Dale prefabricate pentru calea de rulare a tramvaileor urbane
 Grinzi prefabricate pentru constructii civile si industriale si pentru poduri
 Stalpi prefabricati pentru constructii civile si industriale
 Plansee, pereti, predale si panouri prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Scari prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Mixturi asfaltice certificate, Beton asfaltic turnat dur preparate in statia proprie de mixturi asfaltice
 Beton proaspat din clasele: C8/10 – C45/55 realizate in statia proprie de betoane
Despre noi Obictive Sectii de productie Contact
Noutati Cariere Galerie foto Opinia Dvs.
 
Predale - catalog prezentare
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
 
 
 
Filigran Max Boegl Prefabricate S.R.L.
    Adancimea reazemului elementelor filigran este indicata in planul de pozare. Reazemele (peretii sau elementele de sprijin) trebuie curatate foarte bine. Daca planseul reazema mai mult de 4 cm se va impune un pat de mortar. Reazeme ireprosabile din punct de vedere al inaltimii, se pot obtine, dupa cum urmeaza:

1) Daca reazemul se termina cu circa 1cm pana la 2 cm sub partea inferioara a placii, inainte de pozare se aplica un pat de mortar proaspat. Elementul filigran (predala) trebuie montat orizontal. Daca un element filigran este pus inclinat, patul de mortar este impins mult in lateral, astfel incat nu se poate obtine pretutindeni o rezemare.

2) Daca suprapunerea se termina cu circa 2 cm pana la 4 cm sub partea inferioara a planseului dupa pozarea elementelor golul trebuie cofrat si va trebui umplut cu beton, acordandu-se o deosebita atentie operatiei de vibrare la betonare

Pozarea sistemului de planseu cu predale Filigran Max Boegl Prefabricate S.R.L.
    Pozarea se face cel mai bine direct din camion. Toate elementele au numere de pozitii pe planul de pozare. La proiectare trebuie avut grija ca macaraua sa aiba capacitatea suficienta de ridicare. Elementele se monteaza orizontal pe reazem (vezi si sectiunea “Descarcarea sistemului de plansee cu predalele Filigran Max Boegl Prefabricate S.R.L.”)
 
 
 
Controlul vederii de jos
    Imbinarile intre elementele filigran (predale) nu pot sa prezinte diferente de inaltime pe intreaga lungime a rosturilor. inainte betonarii se verifica daca elementele reazema pe toata latimea lor pe sistemul de sprijin pentru a evita decalajele.

Realizarea degajarilor (golurilor)
    Golurile dorite in elementele filigran (predale) se realizeaza in timpul prefabricarii in uzina. Cofrarea si decofrarea golurilor si a marginilor planseului pe zona de suprabetonare se executa pe santier.
    Daca deschiderea pentru instalatia electrica nu s-a realizat deja la fabricarea elementelor filigran (predale), ea se poate gauri dupa pozare, de jos in sus. Atentie: la gaurirea de sus in jos se produc crapaturi la partea inferioara.

Lucrari de instalare
    Daca se impun lucrari de instalare in elemenele filigran (predale), acestea se pozeaza inainte de betonare.
 
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
DESPRE NOI | OBIECTIVE | SECTII PRODUCTIE | CONTACT  
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 MAX BOEGL PREFABRICATE. Toate drepturile rezervate