Predale - catalog prezentare
 Dale prefabricate pentru calea de rulare a tramvaileor urbane
 Grinzi prefabricate pentru constructii civile si industriale si pentru poduri
 Stalpi prefabricati pentru constructii civile si industriale
 Plansee, pereti, predale si panouri prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Scari prefabricate pentru constructii civile si industriale
 Mixturi asfaltice certificate, Beton asfaltic turnat dur preparate in statia proprie de mixturi asfaltice
 Beton proaspat din clasele: C8/10 – C45/55 realizate in statia proprie de betoane
Despre noi Obictive Sectii de productie Contact
Noutati Cariere Galerie foto Opinia Dvs.
 
Predale - catalog prezentare
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
 
 
 
Avantaje pe care le veti aprecia:

- Eliminarea lucrarilor de tencuieli

- Livrarea si pozarea simpla si rapida

- Volum minim de cofrare si decofrare

- Timp de lucru scurt prin prefabricare

- Reducerea timpului pentru inchiriere

- Reducerea numarului de ore pentru macara si pompa   de beton

- Reducerea pierderilor de armatura si a problemelor de   aprovizionare

- Reducerea manoperei de executie

- Produse de calitate superioara

- Proiectare si statica de la aceeasi sursa

- Constructia individuala a conturului de baza prin cea   mai moderna proiectare CAD
 
 
 
Planul de pozare
    Pentru fiecare planseu se elaboreaza un plan de pozare. Acesta cuprinde toate datele importante pentru pozare, in special pozitia elementelor filigran (predale), cu numerele pozitiilor in sectiunea de baza, orientarea suporturilor de montaj si armarea rosturilor la imbinare.

Generalitati
    Sistemul de plansee cu elemente Filigran Max Boegl Prefabricate S.R.L (predale) este un planseu semiprefabricat din beton armat conform DIN 1045. El este format din elemente prefabricate in format mare, cu grosime intre 4 cm si 6 cm, care dupa montaj sunt completate cu beton monolit, operatie numita suprabetonare. Planseul cu elemente filigran are o vedere de ansamblu plana si cuprinde in general armarea in camp necesara din punct de vedere al rezistentei.
    Grinzile filigran formeaza impreuna cu talpa inferioara, o parte a acestei armari in camp. Diagonalele grinzilor servesc la preluarea fortelor de impingere in rostul dintre elemenetele filigran si betonul monolit (suprabetonare). Talpa superioara si diagonalele asigura rigiditatea necesara a elementelor filigran la montare.

Descarcarea elementelor Filigran
Max Boegl Prefabricate S.R.L. (predale)

    Elementele Filigran Max Boegl Prefabricate S.R.L. (predale) se descarca pe santier cu macaraua si se monteaza in aceeasi faza de lucru de cele mai multe ori. Elementele filigran cantaresc cca. 125 kg/mp la o grosime standard. Carligele carabinelor se agata de diagonale (figura 2) si nu in talpa superioara. La ridicarea elementelor filigran (predale) trebuie lucrat cu o greutate de echilibrare. O greutate de echilibrare ar trebui sa constea din cabluri/lanturide otel (figura 3) sau dintr-un cadru fix cu lanturi/ cabluri de otel, astfel incat sa se asigure o distributie uniforma a sarcinii greutatii proprii pe grinda cu zabrele.
    La ambele situatii, distanta de la locul de suspendare pana la capatul placii trebuie sa fie de circa 1/5 din lungimea totala a elementelor filigran. Elementele filigran se incarca in general astfel incat ele sa poata fi montate direct din camion cu exceptia situatiei in care descarcarea camionului se face intr-o alta ordine. in cazul unei depozitari intermediare pe santier, suprafata de depozitare trebuie sa fie plana si portanta.
    Pentru protectia partii inferioare a elementelor filigran, se pun grinzi ca reazem, care trebuie sa aiba lugimea egala cu latimea placii. Distantele lor la capetele placilor trebuie sa fie de cca. 1/5 din lungimea placii. Se pot stivui unul peste altul pana la zece elemente filigran. Pentru elementele cu lungimi mai mari de 4,50 m trebuie puse dedesubt patru grinzi de lemn.

Suportul la montaj

    Inainte de pozarea elementelor filigran se realizeaza suportul de montaj (se compune din lemn ecarisat, grinzi doka etc, sprijinite pe popi metalici). Distantele dintre popii de sprijin se pot lua din planul de pozare. Va trebui ca elementele de sprijin sa fie orientate intotdeauna transversal pe grinda cu zabrele chiar si la balcoane.
    Daca elemetele filigran reazema mai putin de 3,5 cm sau daca cel putin la fiecare a doua grinda cu zabrele nu se afla un punct nodal al talpii inferioare deasupra reazemului, atunci se monteaza sprijiniri marginale conform fig. 4 si 5.
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5
DESPRE NOI | OBIECTIVE | SECTII PRODUCTIE | CONTACT  
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 MAX BOEGL PREFABRICATE. Toate drepturile rezervate